Ponedjeljak, travanj 23, 2018
Relax Gastro Stranica 3

Gastro

Predstavljanje Imperial IPA Barba u restoranu Corto Maltese

Nakon završetka akcije “Movember” u kojoj je sudjelovao i Zoran Šprajc, prvo splitsko craft pivo Barba slavi drugi rođendan i to na najbolji mogući...

Mazanje s Alenom Munitićem: Kino Mediteran pristaje u kužinu restorana Corto Maltese

Nakon par tisuća održanih projekcija diljem otoka i Dalmacije, KINO MEDITERAN pristaje u kužinu Corta Maltese i to baš na Sv. Nikolu, zaštitnika mora,...

Nikad bogatija manifestacija Dani otvorenih vrata peljeških podruma 2017.

Uz tradicionalni obilazak vinarija ove se godine glavni dio programa manifestacije „Dani otvorenih vrata peljeških podruma“, odvija u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima. Tamo će...

Svečano otvoren Grand Gourmet: Treće izdanje okupilo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i 7...

Donoseći stručne radionice, natjecanja i zabavni program, treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je danas u hotelu Meteor koji će tako do petka 10....

Hrvatsko vino osvojilo zlato na prestižnom vinskom natjecanju

U Feričancima su znali da se njihov Cuvée Miraz 2015. može mjeriti s najboljim svjetskim vinima. To je potvrđeno na jednom od najprestižnijih vinskih...
gallery

Lumblija Velolučanke Gordane Prižmić odnijela naslov “Zlatna lumblija 2017”

U Centru za kulturu Vela Luka održan centralni dio manifestacije Stajun od lumblije - Izbor za Zlatnu lumbliju 2017. godine u organizaciji Općine Vela...

VELA LUKA Manifestacija „Stajun od Lumlija“

S ciljem očuvanja i promicanja velolučke stoljetne tradicije i običaja Općina Vela Luka i Turistička zajednica 18. i 19. listopada 2017. u Centru za...

3. SPLITSKI ČILIMARATON Natjecanje u “preživljavanju” ljutih paprika uz stand up i besplatni koncert...

U splitskom klubu Kocka se u subotu, 14. listopada od 20 do 4 sata održava ČiliMaraton 2017. - Čast nam je na ovaj način predstaviti...
gallery

Održani Dani Korčulanskog maslinovog ulja

Prošlog su tjedna od 07.-09. rujna u Veloj Luci održani “Dani Korčulanskog maslinovog ulja” čiji je domaćin i organizator Udruga maslinara Vela Luka uz...

KONTROVERZNO JELO Zgrozili svijet serviranjem živih lignji

Jedan japanski način pripremanja lignje izaziva prave kontroverze u svijetu. Dok se u Japanu smatra pravom delicijom, veći dio ostatka svijeta smatra da se...

U subotu manifestacija “Iz solinskog lonca- što su jeli naši stari”

- U ime TZ grada Solina ,grada Solina i Udruge Solinjani, te potporu Županije Splitsko dalmatinske, TZ Splitsko dalmatinske županije te Podravka d.d., zadovoljstvo nam...
gallery

Globalno zatopljenje: Višanin našao način kako dobro naplatiti hladovinu

Dalmaciju je zapljusnuo opći val turističke komercijalizacije svega i svačega i pitanje je vremena kada će se početi naplaćivati i zrak. Da dosjetljivost naših...