Četvrtak, srpanj 19, 2018
Relax Gastro Stranica 3

Gastro

gallery

GAST 2018 U četvrtak prezentacije i degustacije slanih i slatkih delicija

Sajam GAST već je godinama vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtke iz...
gallery

TRIJUMF MARINSKOG KRAJA: OPG Šalov Gustirna šampion splitske Masline 2018., šampionska uljara “Bilaja” iz...

U organizaciji Saveza maslinara SDŽ u hotelu Zagreb – Duilovo u Splitu održava se petnaesta jubilarna tradicionalna Međunarodna manifestacija maslinara Mediterana Maslina Split 2018....

Najbolji sladoled u Hrvatskoj jede se u Trogiru

Slastičarka Kristina Prgomet iz slastičarne Bella iz Trogira osvojila stručni žiri svojim sladoledom od bajame i limuna U okviru splitskog sajma gastronomijei turizma „Adriatic gastro...

ZLATNA SOLINKA Hrvatski kuharski kup treći put u Solinu

Kao i prethodnih godina, Grad Solin je pokrovitelj i ovogodišnje treće po redu Zlatne Solinke koja će se održati u terminu od 7. do...
gallery

Split: Održano predavanje “Tribidrag- uzgoj, položaji i vino” uz degustaciju najboljih hrvatskih vina

U prekrasnom ambijentu hotela Park u Splitu održano je predavanje na temu „Tribidrag- uzgoj, položaji i vino", popraćeno s degustacijom nekih od najboljih hrvatskih...

Pažaninu jedna namirnica uljepša svaki dan

Otkako se prije dvije godine pojavio na malim ekranima u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Ivan Pažanin je postao najpoznatiji TV promotor mediteranske...
gallery

Splićanin Ivan Pažanin se vraća na male ekrane!

„A što da drugo kažem, nego: Evo me doma! Ovdje, na setu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ uvijek se osjećam kao kod kuće...
gallery

BAKALAR – Odakle tradicija pripreme sušene norveške ribe na Badnjak?

Više je recepata, ali jedna riba i jedinstvena tradicija – u Dalmaciji, Istri i Kvarneru bakalar se sprema na Badnjak. No malo tko zna...
gallery

VRHUNSKI PROVOD UZ POVOLJNE CIJENE Rezervirajte doček Nove godine u restoranu Rus uz trio...

Restoran Rus u Žrnovnici ima tradiciju dugu 40 godina, a ovih dana mnogi su organizaciju božićnh domjenka povjerili jednom od najpoznatijih ugostiteljskih objekata splitskog...
gallery

VESELI POČETAK PROSINCA U CORTO MALTESEU “Mazanje s Alenom Munitićem” i proslava rođendana piva...

U slitskom restoranu Corto Maltese na svetog Nikolu, 6. prosinca održano je druženje s direktorom Festivala mediteranskog filma Split, pod nazivom "Mazanje s Alenom...
gallery

POLJIČKI SOPARNIK Evo kako do besplatnog domaćeg soparnika s trnbuškog komina

Soparnik je od sirotinjske hrane postao pravi domaći specijalitet. U travnju prošle godine soparnik je postao deseti hrvatski autohtoni proizvod u registru Europe, čime...
video

Split: Upaljena druga svijeća na Gastroadventu, pogledajte kako sve uklopiti kamilicu u ukusna jela

Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije....