Utorak, rujan 26, 2017
Relax Gastro

Gastro

gallery

Globalno zatopljenje: Višanin našao način kako dobro naplatiti hladovinu

Dalmaciju je zapljusnuo opći val turističke komercijalizacije svega i svačega i pitanje je vremena kada će se početi naplaćivati i zrak. Da dosjetljivost naših...
gallery

Gastronomska manifestacija “Okusi i oblici meda” ovaj petak u Kučinama

U organizaciji TZ grada Solina u suradnji OPG Roguljić, Udrugom pčelara Ružmarin iz Splita i MO Kučine ovaj petak, 28.srpnja, od 21 do 24...

Britanski novinari snimali reportažu o gastronomskoj ponudi Cetinske krajine

Njihov dolazak omogućili su Turistička zajednica Splitsko dalmatinske županije, Hrvatska Turistička zajednica te Turističke zajednice gradova Sinja i Trilja. Svrha njihova dolaska je upoznavanje...

Šibenski Pelegrini drugu godinu zaredom najbolji hrvatski restoran!

Riječ je o izboru unutar projekta "Dobri restorani" iza kojeg stoje Jutarnji list i Vinart, a nakon šest godina postojanja smatraju ga najrelevantnijim izborom...

Predstavljeni dobitnici međunarodno priznate oznake “Kulinarska baština Splitsko-dalmatinske županije”

U dvorani Turističko-ugostiteljske škole Split, 17.svibnja su predstavljeni novi dobitnici međunarodno priznate oznake "Kulinarska baština Splitsko-dalmatinske županije" kao dijela "Culinary heritage Europe". Ovom prigodom predstavljena...

Na Prokurativama otvorena EkoFjera 2017

Jutros je na splitskim Prokurativama otvoren najveći sajam ekoloških proizvoda u Hrvatskoj – EkoFjera, u organizaciji JU RERA SD i Udruge ekoloških proizvođača Dalmacije...

Wine & Cheese bar Paradox otvorio svoja vrata na novoj lokaciji

Splitski Wine & Cheese bar Paradox otvorio je ponovo svoja vrata, na novoj adresi Ulica bana Josipa Jelačića 3, iza hotela Belleve, pedesetak metara...

EKOFJERA 2017 Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom

“Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom” naziv je međunarodne konferencije koja će u sklopu ovogodišnje EkoFjere biti održana 19. i 20. svibnja u HGK...