Rekordna posjećenost portala Dalmacija Danas u lipnju: Hvala vam!

U lipnju smo zabilježili gotovo 600.000 posjeta na portalu

Naš portal iz mjesec u mjesec bilježi sve bolje podatke posjećenosti. Lipanj za nama bio je uvjerljivo najposjećeniji mjesec na portalu od njegova pokretanja. U lipnju smo zabilježili 598,309 posjeta, što je više nego 100%-tni porast u odnosu na ožujak, prvi mjesec našeg postojanja.


Posjećenost portala posljednja 4 mjeseca

Malu i složnu redakciju čini 5 ljudi u sastavu: Ivana Perković, Tea Bašić, Miroslav Lelas, Krešimir Milić i Rade Popadić. Ne smijemo zaboraviti i našu sjajnu tehničku službu koja je zadužena za stabilnost portala. Dio Dalmacija Danas tima čine i naši stalni suradnici, kolumnisti, fotografi i Vi, dragi naši čitatelji, koji sve češće komunicirate s nama putem Facebook stranice ili e-maila info@dalmacijadanas.hr .

Iako nam je redakcija smještena u Splitu, a vijesti iz Splita su u fokusu našeg interesa, dajemo sve od sebe da pratimo vijesti iz svih krajeva Dalmacije, a osobito iz Zagore i s otoka, područja za koja smatramo da su nepravedno nedovoljno medijski pokrivena.

Ohrabruje nas da smo u ovako kratko vrijeme ostvarili spomenute brojke čitanosti, a do nas stiže sve više pohvala da smo prvi izbor kada su u pitanju vijesti iz Splita i ostatka Dalmacije. Od nas možete očekivati još bolje i još više u (skoroj) budućnosti!

Ipak, ono čim se najviše ponosimo, jest činjenica da smo istinski neovisan medij. Medij smo iza kojega osnivački ne stoji niti jedna politička stranka, niti jedna udruga, niti krupni niti “sitni” kapital, već nekoliko novinara koji su svoje dosadašnje znanje, iskustvo i ambicije odlučili pretočiti u novi portal.

Redakcija portala Dalmacija Danas
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0