REKORD Splitski aerodrom najzaposlenija hrvatska zračna luka tijekom ljeta

U prvih deset mjesecSplitsko - dalmatinsku županiju je posjetilo 45.162 turista iz Kanade, što je rast od 25 posto u odnosu na lani


Kanadski avioprijevoznik Air Transat objavio je da od sljedećeg ljeta uvodi izravne letove između Toronta i Splita. Time će Zračna luka Split dobiti prvu interkontinentalnu liniju. Air Transat povezivat će najveći kanadski grad i Split jednom tjedno od 21. lipnja do 13. rujna 2019.


Air Transat ponosan je što ispunjava povećanu potražnju za Hrvatskom, povećavajući svoju ponudu za tri izravna leta iz Toronta u Hrvatsku, uključujući dva u Zagreb, najavili su iz kompanije zahvaljujući čijim povezanim letovima iz Montreala i Vancouvera će još više putnika moći otkriti drugi po veličini hrvatski grad.

Inače, u prvih deset mjeseci ove godine Splitsko – dalmatinsku županiju je posjetilo 45.162 turista iz Kanade, što je bio rast od 25 posto u odnosu na isti period u 2017. godini. No, letovi između ovih dviju zemalja zanimljivi su avioprijevoznicima i zbog brojne hrvatske dijaspore u Kanadi.

Splitski aerodrom je najzaposlenija hrvatska zračna luka tijekom ljeta. Prošle je godine imala 2,8 milijuna putnika, a ove godine očekuje se da će premašiti tri milijuna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime