Regrutacija novih članova Udruge studenti za studente Split

Udruga studenti za studente Split nudi ti rješenje za pametno iskorištavanje slobodnog vremena

Počela je nova akademska godina, a po običaju udrugra S4S već desetu godinu zaredo regrutira i traži nove članove koji će im se pridružiti i s njima volontirati, humanitarno djelovati i poboljšavati kvalitetu studentskog života na Sveučilištu u Splitu. Poziv udruge prenosimo u cijelosti:


“Udruga studenti za studente Split nudi ti rješenje za pametno iskorištavanje slobodnog vremena, jer tražimo studente koje zanima novinarstvo, lektoriranje članaka, sastavljanje reportaža, marketing, fotografiranje događanja, radijsko voditeljstvo S4S emisije na Radio Suncu, a kroz naše projekte ćeš se okušati i u humanitarnom radu!

Sve to?

E pa da, sve to možeš biti kod nas, jer ako imaš stav svaki dan će pratiti tvoj rad brojni studenti i mladi. Imamo brojne čitatelje i djelujemo već puno desetljeće!

Upoznati ćeš ambicioznu ekipu koja uz fakultet ima vremena za usavršavanje samoga sebe. Kud ćeš bolje iskustvo kad završiš fakultet uz stalni „radni staž“ još dok si student.

Animiraj se, možeš ti to!


Pomogli smo velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu te da se zaposle zahvaljujući volontiranju, zašto i ti ne bi bio jedan od takvih?!

Cilj nam je animirati te na rad na sebi kojeg ćeš postići učeći u polju širem od onog koje obuhvaća gradivo fakulteta.Priključivši se našoj Udruzi, ovisno o afinitetima, imat ćeš priliku okušati se u brojnim sferama kroz projekte i edukacije.

Upravo ćeš kroz projekte steći posebne organizacijske vještine, koje će ti uvijek trebati, koje će od tebe „sutra“ tražiti poslodavac, gdje god radio!

Zvuči dobro zar ne?

Naravno da je, jer smo za kvalitetu svog rada kad Udruga dobitnici rektorove nagrade za posebna postignuća odnosno humanitarni i volonterski rad i uz to nam je Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu uručio Zahvalnicu za podizanje studentskog aktivizma i standarda za zastupanje studentskih interesa te nesebičnu pomoć u radu i djelovanju Studentskog zbora.

Kao što primjećuješ, polje djelovanja naše Udruge zaista je široko i omogućava rad sukladno afinitetima pojedinog člana. Ako nam se odlučiš pridružiti, očekujemo samo zainteresiranost i malo slobodnog vremena, angažman na projektima u skladu s tvojim mogućnostima te želju za napretkom!

Ne tražimo iskustvo, iskustvo ćeš dobiti družeći se s nama, bezbolno i besplatno, samo tražimo tvoju dobru volju.

Prijavi se! Kako?

Ma vrlo lako, do 10. studenog samo nam se javi na email udruga.s4s.split@gmail.com ili pošalji poruku u inbox naše Facebook stranice Udruga studenti za studente Split.

Pošalji nam kratku motivaciju i što te konkretno zanima, to nam je dovoljno!”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0