Nakon što je Grad jučer postavio betonske blokade na kraju Vukovarske ulice kod City Centra One zbog parkiranja autobusa i automobila, koji su ometali okretane Prometovih autobusa i nepropisno bili tu parkirani, reagirao je vlasnik autobusnog prijevoznika iz jučerašnje priče. Naime, vlasnik Madunić busa, Milan Madunić, jučer je navodno prijetio prometnom redaru otkazom dok mu je ovaj pisao kazne za nepropisno parkirana tri autobusa. Podsjetimo, Madunićev sin je pomoćnik ministra prometa. Njegovu reakciju na jučerašnja zbivanja prenosimo u cijelosti.

-Žao mi je što je sinoć došlo do nesporazuma između mene kao vlasnika obrta za prijevoz i prometnog redara Grada Splita zbog neobilježene zabrane parkiranja vozila. Obrt Autoprijevoznik Milan Madunić redovito podmiruje sve svoje obaveze, pa tako i kazne koje nam izreknu prometni redari te ćemo isto napraviti i u ovoj situaciji, ako nadležne institucije utvrde našu odgovornost. Istovremeno, najoštrije demantiram zlonamjerne tvrdnje kako sam, izražavajući neslaganje s potezom prometnog redara Grada Splita, na bilo koji način neprimjereno reagirao, a kamoli spominjao intervencije bilo koje vrste.

Autobusi su sa sporne lokacije uklonjeni još sinoć. Na bilo koju odluku koja implicira našu odgovornost u ovom slučaju ćemo se žaliti nadležnim institucijama. U slučaju da se utvrdi da je prekršaja ipak bilo, podmirit ćemo izrečenu kaznu. – kaže vlasnik tvrtke Madunić bus, Milan Madunić.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0