Šibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za tri razbojništva, od kojih dva na štetu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku i jedno na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičeni je u tri navrata u Šibeniku, i to 20. listopada u večernjim satima s namjerom krađe novca iz trgovine oštećene tvrtke, maskiran uz ozbiljnu prijetnju da će nožem izravno napasti na život 40-godišnje zaposlenice, otuđio 6.500 kuna.

Na isti način je i 28. listopada u Šibeniku, uz prijetnju 39-godišnjoj zaposlenici otuđio 1.420 kuna, a dana 6. studenog uz prijetnju 35-godišnjoj zaposlenici zagrebačke tvrtke otuđio je iznos od 340 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku je pretražena kuća koju osumnjičeni koristi za stanovanje, kada su pronađeni predmeti za maskiranje, odjeća, sredstvo izvršenja i iznos od 1.130 kuna, a što sve se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0