“RAT” ZA BATERIJE “Dao sam Kerumovom vijećniku Zoričiću rok do Tri kralja da riješi situaciju na Baterijama”

- Inače će cili grad saznat prave razloge ponovnog ulaska u politiku istrošenog šefa Pašalićeve mladeži u propaloj stranci Hrvatski blok i bivšeg predsjednika nacionalne mladeži HDZ-a u vrijeme Ive Sanadera, poručio je čelnik GK Bačvice Tomislav Zaninović


U tijeku je oštra rasprava između čelnika GK Bačvice, Tomislava Zane Zaninovića i vijećnika stranke Popravi grad, Ante Zoričića. Zaninović je Zoričića prvotno prozvao zbog teniskih terena na Baterijama.


– U toj sveopćoj komercijalizaciji teniskih terena od strane Kerumove firme ‘Javna ustanova’, koju je u naš kvart i na naše Baterije doveo Kerumov gradski vijećnik AnteZoričić, koji živi ni 100 metara dalje od istih terena, najviše su zakinuta dica našeg kvarta, koji istim terenima ne bi smjela ni pristupiti i za koje bi trebalo vrijediti pravilo: plati 300 kuna pa igraj ili na ulicu pa se drogiraj!!! Ili tenis je sport samo za djecu bogratih roditelja! – napisao je Zaninović na Facebooku.

Kasnije je napisao da je Zoričiću dao rok do Tri kralja, da riješi situaciju na Baterijama, inače će, kako je napisao, cijeli cijeli grad saznati razlog njegovog povratka u politiku.

– Dao sam Kerumovom vijećniku Anti Zoričiću rok do Sveta tri kralja da rješi situaciju sa Javnom ustanovom koju je doveo na Baterije i dicu našeg kvarta izbacio sa teniskih terena, da vrati ključeve terena Kotaru i građanima našeg kotara kome i pripadaju, inače će cili grad saznat prave razloge ponovnog ulaska u politiku istrošenog šefa Pašalićeve mladeži u propaloj stranci Hrvatski blok i bivšeg predsjednika nacionalne mladeži HDZ-a u vrijeme Ive Sanadera, a sadašnjeg poslušnog Kerumovog gradskog poslanika.

Saznat će se i pod kojim je okolnostima prvi put ušao u vijeće umjesto Igora Boraske 2016. godine, a što je većina medija zataškala.
Ali pustimo prvo čovjeka da do Sveta tri kralja iskoristi ili odbaci svoju priliku, napisao je Zaninović.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime