AIDA BATARELO: “Raspuštanjem vodstva splitskog SDP-a, vrh stranke pokušava utjecati na buduće unutarstranačke izbore”

Raspuštanje splitskog SDP-a je prokomentirala i kandidatkinja za gradonačelnicu Splita na proteklim lokalnim izborima

Nakon informacije da je SDP na današnjoj sjednici raspustio vodstvo, odnosno Gradski odbor, predsjednika i Predsjedništvo splitskih socijal demokrata, kontaktirali smo i Aidu Batarelo koja nam je potvrdila da je jedini koji se protivio ovoj odluci bio Peđa Grbin.


– Raspuštanje vodstva dva puta u godini dana neće pomoći podizanju rejtinga splitskog SDP-a, premda me cijela situacija ne iznenađuje, budući sam u tijeku cijele svoje kampanje, u kojoj sam bila prilično usamljena, osjećala da nešto ne štima u međusobnim odnosima i relacijama. Kako će se to odraziti dalje, ne znam. Imali smo primjer koji se nije pokazao idealnim kada smo bili raspušteni 6 mjeseci. Cijela organizacija je bila raspuštena, a ovoga puta se članstvo ne raspušta nego samo vodstvo. No, sve su to tektonski poremećaji u stranci, kazala je Batarelo. Ne vidim da ovo može pomoći stranci.

Unutarstranački izbori su također odgođeni, a Batarelo je to komentirala riječima: –  logično bi bilo da se zbog toga ne raspušta vodstvo koje bi tu trebalo biti još samo 2 mjeseca, dakle to je već čudno. Ako se već raspušta vodstvo i odgađaju izbori to znači da se vrlo čvrsto želi utjecati na buduće izborne rezultate i budućeg rukovodstvo- kazala je Batarelo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0