Radionica samozapošljavanja za žene u Vrgorcu

Cilj radionice je osnažiti i motivirati žene s ruralnih područja te podići razinu njihovih znanja i vještina kad je riječ o pokretanju vlastitog posla

Udruga Domine od sredine 2017. godine provodi projekt ”Ti to možeš – novim znanjima i vještinama do zaposlenja”. Projekt je financiran od strane HBOR-a, a dio je šireg programa ekonomskog osnaživanja žena kojeg udruga Domine provodi već više od deset godina.


Cilj projekta je ekonomski osnažiti žene te doprinijeti uravnoteženosti prava i obveza žena i muškaraca u privatnom i javnom životu. Projekt se sastoji od dva seta aktivnosti koje će biti provedene u razdoblju od 12 mjeseci.

Prvi set aktivnosti su Job Club radionice koje se u dva ciklusa provode u Splitu.
Drugi set aktivnosti su radionice samozapošljavanja žena na području otoka Šolte i grada Vrgorca.

Radionica u Vrgorcu će se održati u zgradi gradske uprave u utorak 20. ožujka u popodnevnim satima, a sastoji se od 4 modula koja su ključna pri pokretanju vlastitog posla:

1. Korištenje sredstava iz EU fondova
2. Izrada poslovnog plana
3. Pokretanje vlastitog posla (registracija obrta, poduzeća i sl. te osnove knjigovodstva)
4. Marketing na društvenim mrežama

Cilj radionica je osnažiti i motivirati žene s ruralnih područja te podići razinu njihovih znanja i vještina kad je riječ o pokretanju vlastitog posla. Broj polaznica je ograničen na 12 stoga je potrebna prijava putem linka, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati udrugu Domine na 021/344-688 ili udrugadomine@gmail.com.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0