Predstavljanje potencijala sigurnosno-obrambene industrije RH za prijavu projekata za EU fondove naziv je radionice koja će se održati u petak, 25. listopada u 11 sati HGK – Županijskoj komori Split (I. kat, Vijećnica).

Na radionici će se predstaviti mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova u obrambene svrhe. O potencijalima korištenja ESI Fondova i Programa Zajednice u svrhu obrane i sigurnosti te o perspektivi hrvatske obrambeno-sigurnosne industrije govorit će Goran Basarac, predsjednik Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije.

Radionica je namijenjena širokoj paleti tvrtki koje proizvode sredstva i nude usluge dvojne namjene (IT tvrtke, tekstilna industrija, brodogradnja, strojogradnja, metaloprerađivačka, prehrambena industrija i dr.), konzultantima, akademskoj zajednici te svima zainteresiranima.

Organizatori radionice su HGK – Županijska komora Split i splitska tvrtka Pomorski centar za elektroniku d.o.o. u suradnji s Hrvatskim klasterom konkurentnosti obrambene industrije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime