Puljak predstavio program za upravljanje Splitom: “Mi iz stranke Centar spremni smo svoje znanje, energiju, volju i vrijeme usmjeriti u to da Split postane centar svita”

Stranka Centar predstavila je svoj program za upravljanje Splitom. 


Ivica Puljak, kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika, održao je tiskovnu konferenciju na kojoj je predstavio svoj program za upravljanje Splitom.

“Vrijeme je za novu eru, vrijeme je da Split dobije novu ambiciju i drugačiju perspektivu. Mi iz stranke Centar spremni smo svoje znanje, energiju, volju i vrijeme usmjerit u to da Split postane centar svita, moderan grad, grad otvorenih i tolerantnih ljudi, da postane grad moderne ekonomije”, kazao je na početku Ivica Puljak.

“Ovdje danas predstavljamo program za upravljanje Splitom. Uvijek je podložan kritikama i prijedlozima građana i uvijek ćemo ga dorađivat zajedno sa građanima”, nastavio je.

Najavio je prve korake.

“Prvo što ćemo napraviti, temeljit ćemo očistit grad, a zatim se posvetiti problemima poput  parkirališta i prometa. Odmah ćemo donijet odluku na GV o izgradnji parkirališta na Splitu 3, Mertojaku i Lokvama, pokrenuti proces izmjene GUP-a, počet ćemo rješavati imovinsko-pravne odnose za rješavanje garaža u ostalim kvartovima, posvetit se rješavanju nedovršenih projekata, istovremeno sa rješavanjem konkretnih problema, posvetit ćemo se dugoročnoj perspektivi Grada Splita. Započet ćemo izgradnu novog GUP-a, gdje će biti veliki projekti kao Istočna obala i Kopilica”, nabrajao je Puljak.

Kaže i da će Split nakon dva mandata, koliko bi on htio biti u Banovini, imati najbolje obrazovanje, sve škole u jednoj smjeni, sve će imati dvorane…

Najavio je još neke projekte poput novog Centra za autizam.Antonio Kuzmanić, zamjenik Ivice Puljka, kazao je da sve mora početi od proračuna. Kako je katao, već rade na proračunu.

“Treba se optimizirati gradska uprava”, kaže Kuzmanić, te kazao da treba povlačiti sredstva EU.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime