Prvo je ubio stečajnu upraviteljicu, njezinog supruga i vjerovnika u Ražinama, a zatim poduzetnika u Šibeniku

Pozvao je stečajnu upraviteljicu na sastanak


Kako doznaje ŠibenikIN napadač je prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao Tedija Slamića, vlasnika trgovačkog lanca Djelo, dok je sjedio u svom automobilu.


Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena Radojka Danek, gradska vijećnica HDZ-a i stečajna upraviteljica tvrtke u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo te njezin suprug i još jedan vjerovnik. Neslužbeno se doznaje da je ubojica Branko Koloper, vlasnik tvrtke Matkol u stečaju.

Potraga za napadačem je kako doznaje ŠibenikIN proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad ne mogu potvrditi ove informacije.

‘Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba’, priopćio je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
17
Grrr
18
Molim?
6

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime