Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su teška krađa i tri krađe. Evidentirane su tri prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, na Obali kneza Branimira u Zadru, provalio u brodove u vlasništvu 32-godišnjaka i 59- godišnjaka te otuđio agregat i akumulatore ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Bože Peričića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u hotel u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio nekoliko tisuća kuna i prijenosno računalo.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, na Trgu pet bunara i na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili dva bicikla u vlasništvu 43-godišnjaka i 51- godišnjakinje vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U srijedu, u Poličniku, nepoznati je počinitelj, iz dvorišta kuće u vlasništvu 44-godišnjaka, otuđio dva hladnjaka vrijedna nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0