Prošao kroz crveno i odbacio automobil Vlahe Arbulića u zid: Sin Gorana Ivaniševića teško ozlijeđen

Dječak je prevezen u bolnicu s teškim ozljedama, potvrdila je majka Tatjana Dragović

Model i glazbenik Vlaho Arbulić (29) imao je prometnu nesreću na križanju Gajeve i ulice Baruna Trenka u Zagrebu. Kako je Vlaho ispričao za 24 sata, vozač je prošao kroz crveno i zabio se u njega, a to je automobil kojim je on upravljao odbacilo u zid.


– Istina je, imali smo prometnu i evo nas, sad smo u bolnici. Ali da čovjek nije prošao kroz čisto crveno, ne bi se mi zabili u zid. Užas – potreseno govori Vlaho. Tada je istaknuo da se radi o lakšim ozljedama. Međutim, samo pola sata nakon, nekadašnja manekenka Tatjana Dragović (41) rekla je kako se ipak radi o teškim tjelesnim ozljedama te kako nije u mogućnosti razgovarati jer je potresena događajem.

– Sin je u bolnici, s teškim tjelesnim ozljedama. Nisam u stanju razgovarati – kratko je odgovorila manekenka o sinu (12). Kasnije je Arbulić za Index potvrdio su u automobilu bili on i Emanuel Ivanišević, sin Tatjane i Gorana Ivaniševića (47).

Vučna služba stigla je na teren i odnijela oba automobila, a komunalni radnici brzo su mjesto nesreće doveli u red budući da je po cesti i pješačkom prijelazu bilo stakla, dijelova automobila i ulja.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su za 24 sata da se u srijedu oko 16 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedna je osoba ozlijeđena, a istragom će se utvrditi okolnosti nesreće.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime