PROMETNI KAOS NA KILI “Niti se hitne službe ne mogu probiti. Dosta nam je zakulisnih igara i birokratskih aparata”

"Malo je reći kako ovo stanje nije održivo, te molimo nadležne da iznađu cjelovito rješenje prometne protočnosti, kao i da osiguraju pješačke staze za osobe koje nisu u mogućnosti kretati se vozilima"

Iako su stanari sretni što je napokon krenula izgradnja za njih vitalne prometnice, građani ovog dijela grada se suočavaju s velikim prometnim problemom.


Naime, sadašnje privremeno prometno rješenje dovelo je do prometnog kolapsa u kojem osim gužvi, kašnjenja stanara, dostave i ostalih sudionika u prometu, dolazimo do nemogućnosti prolaska hitnih službi uskom prometnicom na Brniku.

“Malo je reći kako ovo stanje nije održivo, te molimo nadležne da iznađu cjelovito rješenje prometne protočnosti, kao i da osiguraju pješačke staze za osobe koje nisu u mogućnosti kretati se vozilima.

Znalo se da će do ovog doći, te se mogla proširiti cesta na Brniku. Ukoliko postoje sporovi s vlasnikom privatnog zemljišta, mišljenja sam da to ne smije predstavljati problem za sigurnost i normalan život oko 3500 građana grada Splita koji žive na tom području, i kojima je dosta biti taocima raznih dogovora, zakulisnih igara i birokratskih aparata”, kazala nam je stanovnica Kile.

U fotogaleriji pogledajte jutrošnji prometni kaos na Kili.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime