PROBLEMI S PARKINGOM ISPRED SPLITSKE ŠKOLE “Ne bi bilo loše da skinu ulazna vrata u školu da mogu parkirati u atriju”

I mi ovim putem pozivamo nesavjesne vozače da promisle prije nego sljedeći put svog limenog ljubimca parkiraju na ulazu u školu

Na naš mail info@ dalmacijadanas.hr javila nam se čitateljica kako bi upozorila na bezobrazno i bahato ponašanje vozača koji redovito parkiraju ispred splitske Osnovne škole Blatine – Škrape za vrijeme nastave. Prema njenim riječima gužva s automobilima se naročito stvori oko 11:30 sati kada je međusmjena, odnosno vrijeme početka nastave za prvašiće.


– Ovo su slike ulaza u OŠ Blatine-Škrape gdje automobili ulaze doslovno na školska vrata u vrijeme smjene učenika (11:30) te su također često parkirana u krugu škole, na školskom igralištu pa možda ne bi bilo lose da se skinu ulazna vrata u školu da ljudi mogu parkirati u atriju – ironično će naša čitateljica.

Mi ovim putem apeliramo na nesavjesne vozače da prestanu nepropisno parkirati i blokirati neometan prilaz školi jer je ovakvim parkiranjem ugrožena i sigurnost djece, ponajprije učenika te škole.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


1 KOMENTAR

  1. Ovim putem apeliram na vas da ne apelirate ns vozače nego nazovete policiju svaki put ako treba i deset puta dnevno, njihov posao je da rješavaju takve stvari ali ih je potrebno informirati uz obaveznu napomenu da su djeca ugrožena ovakvim ponašanjem vozača. Nakon prvih naplaćenih stotinjak kazni trend ovakvog parkiranja će naglo opasti.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime