Gradski vijećnik iz redova stranke Pametno komentirao je jučerašnji medijski istup Željka Keruma, šefa HGS-a koji je rekao da je ravnateljska sudbina Damira Grubšića isključivo u njegovim rukama.

Nakon toga zaredale su reakcije u Splitu, a Prkićevu prenosimo u cijelosti:

“Evo ga živ je. A baš sam se zabrinuo kako je. Mjesecima nije niti svratio do vijećnice, a nekad je znao doći barem na pola sata dati neku smiješnu izjavu. U sjednicama na daljine ne sudjeluje. Tko zna, možda je problem u sporom internetu. Kaže kako on odlučuje o smjeni ravnatelja J.U. Park šuma Marjan, a ja naivac mislio da to radi većina članova upravnog vijeća.

Ne može se odlučiti o smjeni. Još razmišlja. Ovako je onomad izjavio da Svaguša neće biti predsjednik Hajduka jer ga novinari više ne napadaju što znači da je s njima „u talu“. Napominje kako je u Bene i Prvu vodu uložio 17,6 milijuna kuna??? Pa nema on ništa na Benama, koncesiju ima firma njegovog nećaka. Firma koja je bila vlasnik Prve vode je nedavno brisana iz sudskog registra. Nije Željko Kerum uložio ništa. Ulagale su neke firme za koje on tvrdi da su njegove ali njegovog imena nema nigdje.

Ima li Željko K. uopće nešto na sebi? Ni hotel u Rogoznici, ni brod, ni Prva voda ni Bene… nisu vlasništvo Željka K., niti firme kojoj je on osnivač. Jel on stvarni vlasnik ne znamo. Možda će Registra stvarnih vlasnika to otkriti. A do tada preporučam poslušati krasnu pjesmu Brkova” – stoji u današnjoj Prkićevoj objavi.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime