Prijavljeno 167 taksista, još se istražuje napad u Dubrovniku

Nakon jučerašnjih prosvjeda u Dubrovniku i Splitu, prijavljeno je 167 taksista

Protiv 167 taksista koji su jučer sudjelovali u blokadi prometa policija će podnijeti prekršajne prijave, te još dvije prekršajne prijave protiv organizatora Boža Miletića, predsjednika Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnika, javlja Dulist.


Podsjetimo organizatori nisu prijavili prosvjed, a Miletiću će se jedna prekršajna odnositi na nepropisno ostavljanje auta na cesti.

Inače, po okončanju prosvjeda trojica dubrovačkih taksista su napadnuta i završila su u bolnici s ozljedama. Jedan je dobio višestruke prijelome potkoljenice, drugi ozljedu koljena, a treći ozljede nosa.

Iako je prvotno bilo govora da se radi o Splićanima, vozačima Ubera, policija kako se neslužbeno doznaje do sad nije uspjela identificirati napadače. Domaći taksisti očito ne žele pomoći u otkrivanju napadača na trojicu svojih kolega.
Ozlijeđeni taksisti se navodno ne sjećaju napada što policiji otežava identifikaciju i otkrivanje počinitelja. Neslužbeno se doznaje i to kako su ih naveli na krivu registracijsku oznaku, a i opisi napadača nisu pouzdani, piše Dulist.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0