Prijatelj ubijenog poduzetnika: Moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova

Šokirali smo se kad smo vidjeli što se dogodilo i da je ubijen čovjek koji je zapošljavao stotinjak ljudi - rekli su prijatelji ubijenog


Najbolji prijatelj i rođakinja ubijenog poduzetnika u Vodicama ispričali su za Večernji list kako misle da je ubojica počinio ova ubojstva radi dugova.


– Vidjeli smo metke. Čuli smo pucnjavu. Šokirali smo se kad smo vidjeli što se dogodilo i da je ubijen čovjek koji je zapošljavao stotinjak ljudi. Navodno je u Šibeniku ubijeno još troje ljudi. Ukupno četvero. I svi su poslovno povezani s ubijenim kao i onaj za kojeg smo čuli da je ubojica. Ako je to točno, mogu vam reći da je bilo tvrdnji da je ubojica dugovao ubijenom, mom prijatelju, i da je moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova. Čuli smo da se ubio ubojica, ali i da je ubio još troje ljudi, među kojima i jednu ženu. Povezuje se priča o sporu oko nekog skladišta – rekli su prijatelji ubijenog.

Podsjećamo, poznati poduzetnik ubijen je danas nešto prije 13 sati. Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, kazali su iz policije.

Uz poduzetnika nađene još tri mrtve osobe u pekari na Južnoj magistrali

  

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
22
Grrr
2
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime