Pridružite se današnjoj akciji “Ljepotom za vatrogasce” u Mall of Split

Odazovite se i vi današnjoj akciji i pripomognite našim herojima. Djevojke će u Mall of Split biti do 20 sati, kada će se akcija i privesti kraju.

Danas se od 9 sati ujutro na Trgu Jadran u Mall of Split održava akcija “Ljepotom za vatrogasce” o kojoj je DalmacijaDanas već nekoliko puta i pisala.


Masaža, frizura, šminkanje, geliranje noktiju, nadogradnja trepavica i brojni drugi tretmani ljepote nude se danas u Splitu, a umjesto da od toga i zarade, ove plemenite djevojke novac će donirati našim vatrogascima.

U Mall of Split postavljene su i kutije za donacije, pa će tako svatko moći donirati onoliko koliko mu mogućnosti nalažu, neovisno o tome je li išao na tretman ili ne.

Odazovite se i vi današnjoj akciji i pripomognite našim herojima. Djevojke će u Mall of Split biti do 20 sati, kada će se akcija i privesti kraju.

Podsjetimo, ova akcija nastala je nakon stravičnog požara koji je zahvatio šire područje Splita i opustošio bogatu dalmatinsku prirodu, odnio nekoliko domova, a ljudima unio nemir i traume. Brojni vatrogasci riskirali su i riskiraju svakim danom svoje živote kako bi uspjeli obraniti ono što se da obraniti od nasrnule vatrene stihije. Mnogi od njih i dalje nemaju adekvatnu opremu. Ili je zastarjela ili je nemaju dovoljno. Zato su se i ove djevojke uključile u Facebook grupu, te iznijele svoju ideju uljepšavanja koja je odmah naišla na brojne pozitivne komentare.

Pridružite se i vi danas akciji uljepšavanja. Povedite supruge, majke, bake, djevojke i sestre, ili same sebe. Akciji se mogu priključiti i muškarci 🙂 Uljepšajte se za naše vatrogasce ili jednostavno uljepšajte svoj dan tako što ćete donirati koju kunu istinskim herojima.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0