Kroz naš klub prošlo je puno trenera. Stvar je što nije lako zadržati prave ljude bez nekakve sigurnost za ponuditi im, ali neki ljudi su zaslužili svaki trud oko njih pa su možda radi toga i dugo ostali u našem klubu.

Pisali smo već o legendarnima Luki i Damiru, a evo na red je došla i naša Zorica.

Došla je u Split studirati, javila nam se preko student servisa, napravili smo sastanak, vidjeli smo da je odlična cura, pristojna, radišna, brzo razmišlja, ima odličnu energiju i ima hrpu iskustva s djecom jer godinama radi animatorski posao i sad je u Splitu idućih pet godina i u potrazi je za takvim poslom. Upoznali smo je s dvoranom, opremom i konceptom. Kod nas je pomalo teško odraditi rođendan jer naš koncept traži poznavanje hrpe igara za rad sa svim dobnim skupinama koje često dođu i izmješano i nikad ne znate kakva grupa će vam doći pa treba brzo razmišljati jer treba djeci bit zanimljivo, a nikako vikati na njih da bi slušali.

Većina animatora zna djeci dati da igraju nogomet, da povlače konop ili da pjevaju karaoke, ali mi smo osmislili naš koncept razvojnih zabavnih elementarnih igara za djecu, testirali smo igre kroz našu školu sporta i vidjeli kojih tisuću igara djeca najviše vole. Većinu tih igara smo skupili iz knjiga o metodici u radu s djecom, ali jako velik dio igara smo i sami izmislili. I malo tko može pratiti taj tempo skupljanja i smišljanja stalno novih igara, ali naša Zorica se savršeno uklopila u taj koncept i uvelike nam pomogla da ga unaprijedimo. Uvijek je bila nekako tu kad je klub trebao. Nikad nije bila glasna, ali uvijek tu.

Kad sam ja završio u bolnici, a nije imao tko odraditi rođendane, kad se wc zaštopao i Vanja s Leom u trbuhu trebala čistiti sadržaj wc školjke izliven oko iste, kad je dvorana poplivala,  Zorica je doista bila s nama u svemu. Svi rođendani u Sparti prođu kroz Zoričino oko. I kad vodi program i kad asistira uvijek pazi da svaki rođendan bude čaroban. Zahvalni smo na talentiranim i marljivim ljudima koji su se našli na našem putu i učinili Spartin tim jačim i bogatijim.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime