PREDSTAVLJENO KLIZALIŠTE U ĐARDINU Evo koliko će koštati termin klizanja; Nema straha: “Led se neće topiti!”

Evo što sve ove godine možete očekivati u Đardinu


Direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, direktor Spalatum DMC-a Ante Šunjić i voditelj Ledenog parka Đardin Ante Jukić u Strossmayerovom perivoju predstavili su adventsku manifestaciju “Ledeni park u Đardinu”


– Svake godine u suradnji s Gradom Splitom i partnerima osmislimo neki novitet u okviru adventskih događanja u Splitu, a to je ove godine Ledeni park. Mislim da nema bolje lokacije od Đardina za ovu prigodu. Uz Ledeni park, imat ćemo i bogati program za sve uzraste. S događanjima krećemo u subotu u 17 sati. U 17 sati i 45 minuta ćemo zapaliti prvu adventsku svijeću, a nakon toga nas čeka puno zabave i druženja – kazala je Vukšić.

Naglasila je da je ovogodišnji Sponzor radosti OTP banka.

Voditelj Ledenog parka Ante Jukić otkrio je koliko će građani izdvojiti za 45 minuta klizanja na 812 kvadratnih metara leda.

– Cijena će biti 30 kuna za 45 minuta klizanja, a u cijenu ulazi i najam klizaljki. Odjednom može klizati oko 200-tinjak građana, a izmjena je na puni sat jer nam je oko 15 minuta potrebno da se led malo počisti i obnovi. Radno vrijeme Parka je od 10 sati ujutro do 21:30. Želja nam je da ovo bude velik uspjeh Grada Splita i TZ Split te da svi budu zadovoljni – kazao je.

“Led se neće topiti”

Na bojazni građana da će se led topiti, Jukić kaže da za to ne trebaju brinuti.– Led se sigurno neće topiti, bez obzira na temperature. Dat ću vam jedan primjer: 2007. godine smo u kolovozu radili klizalište na otoku Krku. Kupači bi izašli iz mora, obrisali se, stavili klizaljke i klizal. Temperature jesu nešto više nego je uobičajeno, ali osigurali smo dovoljno jake strojeve koji će održavati led – objasnio je.

Ante Šunjić je najavio bogatu gastro ponudu na tri adventske kućice.

– Imat ćemo tri kućice, koje će biti raspoređene po parku. Na kraju parka će biti i bina, gdje će biti svakodnevni zabavni program koji će trajati svaki dan do 21 sat i 30 minuta – zaključio je Šunjić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime