Predstavljen je glazbeni program kojim će Splićani i njihovi gosti ući u Novu godinu. Na predstavljanju su sudjelovali predsjednica TZ Grada Splita Alijana Vukšić, organizator Damir Karaman, Jasmin Stavros i Željko Baričić iz Magazina, te Miljen Chovan organizator dočeka na Voćnom trgu.

Kako je uvodno Karaman izjavio, odustalo se od standardne glazbene postave, dva benda i jednog ‘jakog’ estradnog glazbenog imena pa će Splićane ove godine zabavljati Magazin i Jasmin Stavros.

– Drago mi je što sam ja drugu godinu organizator novogodišnjeg programa. Kako ste vidjeli, prošle godine je bila fenomenalna atmosfera na Rivi uz Jolu, a i vrijeme nas je poslužilo pa se nadamo da će tako biti i ove godine, rekao je Karaman.

– Turistička zajednica je 17. listopada objavila javni poziv koji je trajao deset dana i temeljem pristigle natječajne dokumentacije, odnosno samo jedne ponude, tvrtke Damira Karamana odabrana je za organizatora novogodišnjeg programa. Grupa Magazin će nastupati do ponoći, a nakon toga gospodin Stavros. Nakon pristigle ponude sazvano je Turističko vijeće koje je jednoglasno usvojilo tu ponudu, zaključila je Alijana Vukšić.

Svoje zadovoljstvo nastupom na novogodišnjoj noći izrazio je Željko Baričić iz grupe Magazin. Naglasio je kako Magazin okuplja širok dijapazon slušateljstva od najmlađih do najstarijih te vjeruje kako je fešta zagarantirana.

Potom je riječ dobio legendarni Jasmin Stavros.

– Kada sam bio ovdje prije deset godina bilo je pedeset tisuća ljudi, a ove godine očekujem još i više. Mislim da ja i Magazin možemo stvoriti odličan štimung. S obzirom da je Nova godina u pitanju prilagodit ću svoj program pa će bit odličan repertoar za sve uzraste. Veseli me da sam u Splitu. Bilo je interesantnih ponuda, ali sam se odlučio na ovu. Ipak je Split moj rodni grad, rekao je Stavros.

Miljen Chovan iz Centra Plesa naglasio je kako osmu godinu zaredom rade “Salsa Split Silvester Nights” koji se oglašava kao najveći ”open air” plesni podij u Europi. Posjetitelji dolaze iz čitave Europe na program koji je isplaniran u četiri dana. Na njemu će biti plesnih radionica i drugih aktivnosti, a sve će zaključiti veliki plesni party na Voćnom trgu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime