Saborski zastupnik SDP-a, bivši ministar branitelja i kandidat na listi za izbore za Europski parlament Predrag Fred Matić boravio je u Splitu u društvu predsjednika Gradske organizacije Gorana Kotura i ostalih članova i simpatizera.

– Lista SDP-a je najjača lista i najkvalitetnija. Za razliku od Živog zida koji je za izlazak iz EU, za razliku od HDZ-a koji provodi slugansku politiku prema EU, SDP se zalaže za ravnopravnost hrvatskih građana s građanima EU – istaknuo je Goran Kotur.

Predrag Fred Matić rekao je kako smatra da je svoju kampanju vodio zadnjih 20ak godina i da to njegovi birači prepoznaju.

– Svih dvanaest, odnosno jedanaest zastupnika kojii odu u Bruxelles prvenstveno su zastupnici građana, Hrvatske, pa tek onda svojih stranaka. I ono što ja želim Hrvatskoj je isto ono što Merkel želi Nijemcima i što Macron želi Francuzima, ništa više i ništa manje. SDP želi ravnopravnu Hrvatsku, rame uz rame s drugim zemljama – istaknuo je Predrag Fred Matić te zaključio kako su branitelji devedetih godina željeli Hrvatsku poput Švicarske, Austrije i drugih razvijenih zemalja, a ne da naši građani svoje snove tamo ostvaruju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime