POTVRĐEN UZROK POŽARA Pirotehničko sredstvo zapalilo Autohrvatsku

U požaru je izgorio dio krovišta i inventar mehaničarske radionice

Na Božić je u Zadru došlo do požara na servisu Volkswagen vozila u kompleksu Auto kuće Autohrvatska. Na požarište je po dojavi izašlo 10 vozila JVP Zadar s 20 vatrogasaca.


– Plamen je, kako se kaže, gorio do neba. Požar smo za dvadesetak minuta stavili pod kontrolu, mogu samo čestitati svojim vatrogascima koji su vrhunski odradili posao. Na prvi pogled vidi se da je nastalo dosta štete, izgorjelo je 10 do 15 posto krovišta i inventar mehaničarske radionice. Unutra je bilo i jedno vozilo koje smo uspjeli spasiti da ga požar ne zahvati – rekao je tom prilikom zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša.

Danas je iz zadarske policije stigla obavijest kako je provedenim očevidom utvrđeno da je požar izazvalo pirotehničko sredstvo koje je palo na krov.

Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/vatrogasciheroji/videos/859769437516693/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0