Potraga za osumnjičenim zbog ubojstva Mate Blaževića traje i dalje, policija dežura pred kućom

Do dolaska policije na mjesto događaja, osumnjičeni se izgubio i još uvijek je nedostupan organima gonjenja. 

Policija je i dalje u potrazi za 24-godišnjim Nikolom G. J., traženim zbog ubojstva Ivana Mate Blaževića, 23-godišnjeg torcidaša koji je nedavno osuđen zbog napada na nogometnog suca Bruna Marića u stobrečkom restoranu Epetium.


Blažević je u petka, rano ujutro iza 4 sata uboden nožem u prsa u kafiću Reket u Teniskom centru Stobreč. Prebačen je u bolnicu, ali nije mu bilo spasa.

Policija još istražuje okolnosti događaja, no svjedokinja iz obližnje zgrade otkrila  je da je u kafiću bilo 30-ak mlađih osoba koje su dizale veliku buku. Te večeri u Stobreču je bio dan mjesta, a organiziran je i prigodni koncert na kojemu je nastupio Mate Bulić, piše Index hr. 

Policija pred kućom osumnjičenog za ubojstvo Ivana Mate Blaževića

Do dolaska policije na mjesto događaja, osumnjičeni se izgubio i još uvijek je nedostupan organima gonjenja.

Policija je jučer pretražila kuću njegove obitelji kod Trilja, a pred obiteljskom kućom u Strožancu postavljena je policijska straža. Čekaju sumnjivca da se vrati, a žele onemogućiti i moguće reperkusije zbog ubojstva Ivana Mate Blaževića.

Torcida je sinoć odala počast svom tragično nastradalom članu, nisu navijali i napustili su stadion u 23. minuti.


Za napad na suca Marića osuđen radom za opće dobro

Ivan Mate Blažević rođen je 19. lipnja 1994. godine. Bio je izvanredni student druge godine Pravnog fakulteta u Splitu. Jedini je uhićen u napadu na suca Marića u stobrečkom restorana Epetium u listopadu prošle godine. Osuđen je prije mjesec dana, i to na rad za opće dobro. U pritvoru je proveo dva i pol mjeseca, a na slobodu je izašao koncem siječnja ove godine, piše Index hr.

Dotad je bio prekršajno kažnjavan zbog unošenja pirotehnike na stadion i kršenja zabrane posjećivanja susreta Hajduka i reprezentacije.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0