Proteklih dana procurila je vijest o najavi zadnjeg susreta Hrvatskog nadzemlja. Vijest koja je mnoge mlade grada Splita i okolice ražalostila nije dugo mogla ostati skrivena, a s obzirom na to da se pred svaki susret objavi najava događaja na Facebook stranici, ovaj opis iskorišten je za službeno očitovanje članova.

Nipošto nismo slutili da će ovako brzo doći taj dan. Istini za volju, već početkom prosinca prošle godine postajali smo lagano svjesni da je kraj svakim danom sve bliži. „Tempusfugit“ – odnosno „vrijeme teče“ – kako kaže latinska poslovica. Kao u svemu, tako je došlo i vrijeme za zadnji susret Hrvatskog nadzemlja…

Kažu da u životu nije ništa slučajno pa se tako namjestilo da će susret glazbeno animirati Darovi Duha, zahvaljujući tako na svim darovima koje nam je Bog dosad udijelio po svome Duhu.

Čast predavanja pripala je svećeniku iz reda odakle je Hrvatsko nadzemlje počelo. Naime, 2010. godine članovi splitske FRAMA-e (Franjevačke mladeži) pokrenuli su ove susrete. Sada će kao predavač nastupiti fra Mario Knezović, župnik na Kočerinu, kolumnist i doktor informacijsko-komunikacijskih znanosti i odnosa s javnošću. On će progovoriti o utjecaju i manipulaciji medija.

Nadamo se da se po posljednji put vidimo u dvorani splitskog Sjemeništa u srijedu, 21. studenog, u 20 sati i 30 minuta, poručili su iz Hrvatskog nadzemlja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime