Iz PU splitsko – dalmatinske obavještavaju kako će se na dan utakmice između HNK “Hajduk” i NK “Inter”, koja se u nedjelju s početkom u 15 sati odigrava na Poljudu vršiti blokadu prometa.

Od 11 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od 13 sati će se uspostaviti blokada prometa u ulici VIII. Mediteranskih igara, i to na raskrižju navedene ulice s ulicom Sedam Kaštela, kod bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Obavijesti i upozorenja građanima:

– zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
– nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
– zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

Iz policije mole građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0