Od 26. do 30. studenog 2018. na snazi će biti privremena regulacija prometa za potrebe uvlačenja svjetlovodnog kabela u naselje Trstenik i područje uvale Trstenik.

Privremena regulacija prometa će se odvijati po predviđenim fazama 3, 4, 5 i 6, tako da će se povremeno po fazama za cjelokupni promet zatvarati ulica Trstenik u od križanja s ulicom Ivana pl. Zajca do križanja s ulicom Put Radoševca.

Radovi se vrše zbog uvođenja nove optičke mreže HT-a u dosad optički nepokriveno područje grada Splita i pružanja kvalitetnije usluge na zadovoljstvo svih građana.

Svi radovi se vrše u koordinaciji s prometnom policijom, gradom Splitom i ostalim službama. Grad Split i postaja prometne policije Služba za sigurnost prometa su izdali potrebne suglasnost za izvođenje radova.

– Prilikom radova molimo da građani, kako u automobilima tako i pješaci poštuju upute i znakove, poseban apel ide na pješake da poštuju sigurnosne znakove i ograde, te da ne ignoriraju upute djelatnika na terenu – naglašavaju iz Ericssona.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime