IZBORI 2017: Kandidati u rano jutro glasali na svojim biračkim mjestima

Jeste li već bili na glasovanju?

Andro Krstulović Opara, kandidat HDZ-a, izašao je među prvima na birališta, u pratnji obitelji te rekao kako je obavio svoju građansku dužnost i pozvao sve sugrađane i prijatelje da učine isto.


Ante Čikotić, kandidat Mosta za gradonačelnika Splita glasao je jutros na biračkom mjestu OŠ Plokite. Pozivam sve gradane da izađu na izbore, da se angažiraju i odluce o budućnosti naseg grada i države.

Jure Šaban Stanić, kandidat za gradonačelnika Omiša, također je među prvima izašao na birališta u Omišu.

Marijana Puljak, kandidatkinja stranke Pametno, zajedno sa svojim suprugom Ivicom Puljkom izašla je na izbore te pozvala sve Splićane i Splićanke da u što većem broju izađu na izbore i obave svoju građansku dužnost. “Ovo je bitka za spas Splita”, poručila je.

Željko Kerum, kandidat HGS-a, glasovao je u Splitu zajedno sa suprugom Fani. Tijekom ubacivanja glasačkih listića Kerum je jedan od četiri listića ubacio u krivu kutiju. “A u krivu sam ubacio. Dobro je, samo jednu san falija”, zaključio je.

Aida Batarelo, SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Splita također je izašla na izbore i izjavila:


– Glasala sam na svom biračkom mjestu, na Brdima. U kvartu na koji se veći broj kandidata poziva u kampanji. Razlika među nama je ta, što oni nakon šetnje po Brdima odu spavati na Meje, a ja ostajem sa svojima.

Blaženko Boban, kandidat HDZ-a za župana Splitsko-dalmatinske županije, jutros je u društvu majke i supruge stigao na izborno mjesto i obavio građansku dužnost.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0