POREZ NA NEKRETNINE I Dubrovčani će mirnim prosvjedom pokazati da nisu “ovce za šišanje”

Mirni prosvjed održat će se 25. kolovoza kraj Onofrijeve fontane s početkom u 18.30 sati.

Na društvenoj mreži Facebook osvanuo je događaj u kojem se poziva građane na mirni prosvjed protiv novog poreza na nekretnine koji će se održati 25. kolovoza kraj Onofrijeve fontane s početkom u 18.30 sati.


U opisu su napisali kako pozivaju sve ljude dobre volje i jake želje za promjenom da se pridruže na ‘mirnom prosvjedu protiv harača’.

– Dođite u što većem broju, jer vrijeme je da pokažemo zube, da pokažemo da nismo samo ovce za šišanje i da vlasti damo do znanja da oni rade za nas, a ne mi za njih – istaknuto je u opisu ovoga događaja.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik poziva vlasnike i korisnike nekretnina na području Grada Dubrovnika da radi ustrojavanja i vođenja Evidencije te radi pravilnog utvrđivanja činjenica bitnih za donošenje rješenja o porezu na nekretnine i zaduživanja obveznika plaćanja poreza, najkasnije do 10. rujna 2017. godine dostave Upravnom odjelu za proračun, financije i naplatu, podatke o nekretninama i poreznim obveznicima koristeći priložene obrasce, posebno za svaku adresu nekretnine odnosno katastarsku česticu, javio je Dulist.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0