Ponedjeljak donio mokre kolnike i povremene prometne gužve u Splitu i okolici

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski

Početak novog radnog tjedna donio je prometne gužve u dijelovima Splita i njegove okolice. Nakon što je jutros bilo gužvi na svim prilazim gradu, gužve su se tijekom prijepodneva nastavile na ulazu u Split iz smjera Solina. U koloni se stoji dugo i jedva je pomična, javljaju naši čitatelji. Kolnici su skliski od kiše pa je potreban dodatan oprez.


Gužve se bilježe već standardno u ulici Domovinskog rata u smjeru grada kod nebodera Westagatea. Gužve povremeno nastaju i u Poljičkoj ulici.

IZVJEŠĆE HAK-a:

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Mogući su odroni. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, Baranji i Lici. Ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Slavonskog Broda te Velike Kopanice i Lipovca i na A5 Đakovo-Sredanci.

Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta DC56 u mjestu Biljane Donje. Obilazak je lokalnim cestama.


Pozivamo vozače na oprez:

prometna nesreća na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora Breznički Hum i čvora Komin u smjeru Zagreba;
vozilo u kvaru na autocesti A4 Goričan-Zagreb na 81.km između čvora Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;
vozilo u kvaru na autocesti A1 na 323+800 km između čvora VRPOLJE i čvora ŠIBENIK u smjeru Zagreba
vozilo u kvaru na autocesti A6 na 67+500 km između naplatne postaje RIJEKA – GROBNIK i čvora OŠTROVICA u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime