POMOZIMO JOJ Teško oboljela Splićanka, majka djevojčice: Prikuplja se novac za spasonosno liječenje u Izraelu

"Troškovi liječenja iznose 200 000 eura. Stoga se nadam kako ćemo svojim doprinosom sakupiti novac i omogućiti našoj Ivani liječenje i priliku da živi svoj san"

Ivana Filipović – Grčić je 38-godišnja Splićanka teško je oboljela prije nekoliko godina i od tada vodi tešku borbu s melanomom. Mladoj logopedica i majci osnovnoškolke dosadašnje liječenje u Hrvatskoj nije bilo uspješno.


Sve se nade polažu u liječenje u Izraelu za što treba prikupiti 200 000 eura. Prijatelji i kolege okupljeni u nastavnici.org su pokrenuli akciju pomoći, mogućnost spasa Ivani.

“Dragi svi,

i u najtežim danima života, ona je još uvijek hrabra, snažna, vedra, ona je još uvijek puna života, ona ne odustaje. Želi novu priliku za ozdravljenje, želi biti uz svoju obitelj, želi gledati svoju kćerkicu kako odrasta, želi biti uz svoje učenike koji trebaju njenu pomoć.

Nažalost, naša Ivana već dulje vrijeme bori se s melanom te je iscrpila dostupne metode liječenja u Hrvatskoj, koje nisu bile uspješne. U Izraelu je dostupna TIL (tumor-infiltrating lymphocyte) Therapy, kao jedna od najuspješnijih metoda liječenja melanoma u svijetu.

Troškovi liječenja iznose 200 000 eura. Stoga se nadam kako ćemo svojim doprinosom sakupiti novac i omogućiti našoj Ivani liječenje i priliku da živi svoj san.Unaprijed se zahvaljujem svima.

Podaci za uplatu:

Ivana Filipovic- Grčić, Makarska ulica 15, 21000 Split
IBAN: HR4223400093101027102 (Privredna banka Zagreb)Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
8
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime