POLICIJA UPOZORAVA Vozači oprez u nedjelju, dok Vukovarskom bude prolazila Kolona sjećanja

Također, u nedjelju, 18. studenog će se održati spomen akcija pod nazivom 'I u mom gradu Vukovar svijetli' tijekom koje će se paliti svijeće koje će se kao i prethodnih godina postavljati na nogostup uzduž Vukovarske ulice


Policija uprava splitsko-dalmatinska uputila je priopćenje o spomen akcija koja će se u nedjelju održati u Vukovarskoj ulici.


“U nedjelju, 18. studenog 2018. u Splitu, povodom 27. obljetnice pada grada Vukovara održat će se spomen akcija pod nazivom ‘I u mom gradu Vukovar svijetli’ tijekom koje će se paliti svijeće koje će se kao i prethodnih godina postavljati na nogostup uzduž Vukovarske ulice.

Istog dana od 18 do 20 sati, u sklopu obilježavanja sjećanja na vukovarske žrtve stradale u Domovinskom ratu, uzduž Vukovarske ulice proći će tiha kolona sjećanja.

S obzirom na to da se prilikom ovog događaja na spomenutoj lokaciji očekuje veliki broj građana, sve sudionike u prometu, a posebno vozače, upućujemo na pojačan oprez i važnost poštivanja privremene prometne regulacije, te upozorenja i naredbi policijskih službenika”, navodi se u priopćenju koje je uputila Antonela Lolić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime