Policija je pronašla dvojicu migranata na Meterizama nekoliko minuta nakon 13 sati, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Muškarci koji su danas iskočili iz teretnog kamiona na prostoru za istovar jednog šibenskog trgovačkog centra, bit će prevezeni u prostorije policije.

– Dvojicu muškaraca ispitat ćemo i utvrditi im identitet te ostale okolnosti događaja i temeljem toga poduzet ćemo ostale mjere i radnje – kazala je Kosor za ŠibenikIN.

Najmanje dvije osobe iskočile su danas nešto prije podne iz teretnjaka s građevinskim materijalom, BiH registracija, na parkingu trgovačkog centra na izlazu iz Šibenika prema Vodicama i počele bježati u brdo, potvrdili su nam u policiji kojoj je prijavljeno da je riječ o migrantima.

Vozač kamiona bosanskih registracija firme Dumi Šped koji se predstavio kao Šesto za ŠibenikIN je ispričao kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom prevozeći drvenu građu te da nije primijetio ništa neobično.

– Krenuo sam iz Livna najnormalnije kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, ali ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidimo sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio vani, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu – ispričao je vozač Šesto koji kaže da mu je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodio, ali od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime