POLICIJA POTVRDILA Učeniku na istoku Splita nepoznata je osoba ponudila prijevoz

Okolnosti ovog događaja se istražuju

Jučer se društvenim mrežama širila poruka da je netko na području Žrnovnice pokušao namamiti dijete u svoje vozilo. Riječ je o učeniku trećeg razreda, a cijeli slučaj zaista je prijavljen policiji.


Naime, nepoznata osoba kazala je djetetu da ga je njegova majka poslala te da slobodno uđe u automobil, da će ga odvesti doma. Srećom, dječak se snašao, shvatio da nepoznata osoba nije poznanik njegove majke te je brže-bolje pobjegao.

Dječak je sve ispričao svojoj majci, koja je zatim o slučaju obavijestila policiju.

Policija je zaprimila dojavu o događaju, potvrdili su nam iz PU splitsko-dalmatinske. Kako su nam kazali, došlo je do zaustavljanja nepoznatog vozila, nakon čega je nepoznata osoba pozvala dijete da uđe u auto i ponudila mu prijevoz.

Nije bilo nasilja nad djetetom

Prema dosad utvrđenim informacijama, nije bilo nasilnog pokušaja uvođenja djeteta u vozilo ili bilo kakvog drugog oblika nasilja.

U tijeku je utvrđivanje svih činjenica, a policija je u kontaktu s odgovornim osobama u školi. Također, policija od dojave do sada obavlja obilaske tog područja.


Osim što se poruka o događaju širila društvenim mrežama, i sama majka je napisala javno da neće stati na ovome, nego da će stvar istjerati do kraja.

ISTOK SPLITA U STRAHU Netko je pokušao “strpati” dijete u automobil. Policija istražuje slučajMoja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
6
Hagić
9
Hmmm
9
Plač
81
Grrr
482
Molim?
111

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime