U petak, 23. studenog 2018.godine u 10.30 sati u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati vozač upravljao je  nepoznatim vozilom te je na obilježenom pješačkom prijelazu  naletio na pješakinju u dobi od 21-godinu, koja je kolnik  ulice prelazila preko pješačkog prijelaza ( kod trgovine Eurotekstil ).

Nakon obaranja pješakinje, vozač se jedno kraće vrijeme zadržao na mjestu događaja nakon čega se udaljio. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobila je  21-godišnja pješakinja.

Tijekom kriminalističkih istraživanja, došlo se do saznanja kako se  radi o vozilu bijele boje, ostali podaci nepoznati, kojim je upravljao muškarac srednjih godina, piše Zadarski list.

– Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apeliramo da se javi Postaji prometne policije Zadar poradi zatvaranja kriminalističkih istraživanja.

Isto tako, mole se svi građani koji imaju  informacije o događaju da se jave prometnoj policiji ili Operativnom komunikacijskom centru policije na telefon 192.

Ovom prilikom još jedanput sudionike prometa na cestama upozoravamo na pojačan oprez  te na potrebu  poštovanja prometnih propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje  im daju ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa – poručuju iz PU zadarske.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime