Pokvarila se traka za hodanje splitskog Centra za autizam, majka poslala apel za pomoć. Grad Split žurno reagirao

"Za sav novac koji bude uplaćen, kupiti ćemo novu sportsku opremu" - poručila je Splićanka.


“Dragi FB prijatelji, naša traka za hodanje/ trčanje- pokvarila se. Djeci polaznicima Centra za autizam Split veoma važna za njihovu koordinaciju pokreta. Naša ravnateljica poslala je zamolbu za donaciju pa makar i polovnu. Međutim, iz iskustva znamo da će takva brzo iziskivati popravke.


Zato optimistično, uz vašu pomoć, želimo novu! Javite se i pomozite da u ovo nadolazeće predblagdansko raspoloženje razveselimo našu dicu. Vjerujte mi, bit ćete opčinjeni njihovom radošću za tako malo. HVALA VAM!” – napisala je majka autističnog djeteta iz Splita na društvenim mrežama.

Međutim, nedugo nakon ove objave stigle su dobre vijesti. Autorica objave kazala je da je problem riješen tako da je Grad Split obvezu preuzeo na sebe.

“Poštovani, javio nam se pročelnik za društvene djelatnosti Grada Splita i Grad nam kupuje spravu! Hvala. Za sav novac koji bude uplaćen, kupiti ćemo novu sportsku opremu” – poručila je Splićanka.

Grad Split zaslužuje pohvalu za ovu brzu reakciju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Možda je Ravnateljica trebala pitati firmu “Plavo svjetlo” za pomoć? Jer istodobno je i Ravnateljica Centra za autizam i direktorica Plavog svjetla. Najbolje je pomoći sam sebi.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime