Pokušali opljačkati prodavaonicu u Tugarama, otkriveno da su počinili sedam pljački

Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 30 tisuća kuna


U subotu, 23. siječnja 2021. u večernjim satima dogodio se pokušaj razbojništva u prodavaonici u mjestu Tugare. Policijski službenici su ubrzo pronašli i u službene prostorije policije doveli tri osobe (maloljetnika, 20-godišnjaka i 21-godišnjaka).


Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su samostalno i zajednički osim spomenutog kaznenog djela od 17. prosinca 2020. do 23. siječnja 2021. počinili još sedam kaznenih djela razbojništava u trgovine i to na način da su tri puta prijetili nožem, a u pet događaja uputili prijetnju pištoljem, za koji je utvrđeno da se radilo o plastičnoj replici.

U posljednjih mjesec dana ostvarili su obilježja ukupno osam kaznenih djela pokušaja razbojništva i razbojništva i to jedno na omiškom području, tri na području Splita, tri na području Solina i jedno na području Trogira, a ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 30 tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv svih osumnjičenih je u svezi navedenih kaznenih djela podnijeto posebno izviješće nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
11
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime