Poklon grada Splita za sv. Nikolu: Internacionalni cirkus na ledu ‘Grand’ gostuje na Gripama

Program za sve generacije, u kojem će pored djece uživati i njihovi roditelji


Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 50 zemalja sveta, čuveni Internacionalni grand cirkus na ledu, u okviru nove europske turneje gostuje i u Splitu kao poklon grada Splita za Sv. Nikolu 6. prosinca. Događaj će se održati u 19 sati u velikoj dvorani Š.C.Gripe, a ulaz je besplatan.


Ovo je jedinstvena prilika da gledatelji prisustvuju programu koji očarava publiku širom svijeta, donoseći osmijehe i zabavu mlađima, a starima vraća sjećanje na nekadašnje cirkuske arene, vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave za sve generacije.

Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus, izvodi se uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose čaroliji, u koju svojim nastupom uvode i gledatelje. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih ulomaka, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa, pa ga s pravom uspoređuju s najpoznatijim svjetskim cirkusom Cirque Du Soleil.

Jedinstveni spektakl te vrste, Internacionalni cirkus na ledu i danas primjenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste, ali i unaprjeđuje izvođenje točaka po čemu su postali poznati širom svijeta.

Pored parterskog izvođenja točaka, klaunova i akrobatike, gledateljima će biti prikazane i točke na trapezu, a sve spojeno s akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija je korištenje klizaljki u pojedinim točkama gdje je visina klizaljki 60 centimetara.

Program za sve generacije, u kojem će pored djece uživati i njihovi roditelji. Tijekom proteklih godina je postao spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime