Platforma dobartek.hr omogućuje brzo i jednostavno naručivanje hrane putem interneta i surađuje s više od 100 restorana u više gradova u Hrvatskoj, a svakodnevno je koristi preko 70 tisuća korisnika. Sad ima i novi proizvod: dobartek.hr na poslu.

O čemu je točno riječ provjerili smo upravo s ekipom koja stoji iza platforme dobartek.hr, a na pitanja nam je odgovorio Nebojša Veron, suosnivač i glavni izvršni direktor.

Kako ste došli na ideju za dobartek.hr na poslu?

– Naručivanje ručka na posao uglavnom je slatka briga. Mogućnost naručivanja hrane putem interneta unaprijedila je to iskustvo jer je u prvom redu uklonila telefonsko diktiranje narudžbi, međutim, nije riješila sve potencijalne izazove. Naime, kad je u uredu puno ljudi, naručivanje može biti pomalo stresno jer netko treba prikupiti sve narudžbe, a onda i naručiti bez da nešto preskoči ili zaboravi. Zatim treba skupiti i sav novac za plaćanje hrane. Prikupljanje gotovine na licu mjesta zna biti prava gnjavaža jer podrazumijeva i dosta raskusuravanja i pamćenja tko je kome možda ostao dužan. Također, nije neuobičajeno da se nekoga slučajno zaboravi ili da ljudi jednostavno smetnu ručak s uma pa, recimo, propuste termin dostave koji bi im najviše odgovarao. Činjenica je da nam je i samima bilo tako pa smo već neko vrijeme pripremali rješenje koje ima tri ključne značajke:

● omogućuje grupno naručivanje hrane;

● podržava izdavanje jednog računa za mjesečne troškove;

● osigurava evidenciju narudžbi i troškova.

Kome je dobartek.hr na poslu namijenjen?

– Rješenje smo razvijali imajući na umu i zaposlenike koji će ga koristiti da si olakšaju svakodnevno naručivanje, ali i tvrtke koje svojim zaposlenicima osiguravaju topli obrok. Htjeli smo odgovoriti na obje potrebe i u tome smo uspjeli. Tvrtke koje plaćaju topli obrok svojim zaposlenicima to jednostavno mogu učiniti na temelju mjesečnih računa, a mjesečni računi pomažu i zaposlenicima koji sami plaćaju hranu jer više nema potrebe za svakodnevnim plaćanjem.

Tko se sve može prijaviti za dobartek.hr na poslu?

Za dobartek.hr na poslu mogu se prijaviti tvrtke, ali i zaposlenici tvrtki koji često zajedno naručuju hranu u ured. Naravno, nije nužno da prijavu obavi službeni predstavnik tvrtke. Internetsko rješenje tvrtkama olakšava poslovanje u tom segmentu, a zaposlenici se jednostavno mogu organizirati i prijaviti neovisno o tome plaća li im poslodavac topli obrok ili ne. Ipak, nadamo se da će povećanje neoporezivog iznosa subvencioniranja obroka potaknuti čim veći broj poslodavaca da omogući isto svojim zaposlenicima. Svaku prijavu obrađujemo odmah po zaprimanju i nastojimo zadovoljiti sve specifične potrebe koje tvrtke i/ili zaposlenici mogu imati.

Treba istaknuti da dobartek.hr na poslu već koristi nekoliko tvrtki među kojima su HR Cloud, HR Prodigy, Profico, Rimac Automobili. Nove su prijave pristigle već u prvim danima objavljivanja novog proizvoda, a usluga je dostupna u svim gradovima u kojima dobartek.hr posluje − od Splita do Zagreba.

“Namijenjeno tvrtkama i ekipi s posla koja često skupa naručuje”

Marko Marinović, voditelj razvojnog tima za dobartek.hr na poslu, zaključuje: “Napravili smo dobartek.hr na poslu kako bismo pojednostavnili svakodnevno naručivanje hrane u ured. Jednostavne grupne narudžbe, evidencija troškova i još puno toga. Ovo smo namijenili tvrtkama i ekipi s posla koja često skupa naručuje. Nastavljamo raditi na ovome s ciljem da ekipa nikad ne ostane gladna na poslu.”

Prijavite i vi svoju tvrtku već danas na www.dobartek.hr/na-poslu i budite beskompromisno siti i produktivni baš svaki dan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime