Splićani su danas ostali šokirani kada su vidjeli da su betonirane skale u Senjskoj ulici koje vode od Šperuna prema Prvoj vidilici na Marjanu.

Kako doznajemo od čitatelja, pukla je kanalizacijska cijev na pri vrh ulice, pa djelatnici gradskog koncesionara, splitske tvrtke Point, betonizirali ove skale da bi ih prilagodili njihovim strojevima.

– Mi smo za slučaj također doznali iz medije, dozvolu nas nitko nije pitao. Koncesionaru je naređeno da ukloni beton u što hitnijem roku – kazao nam je gradonačelnikov savjetnik Ivica Grubišić Gire.

Zašto se ne dovede u red gradske koncesionare?

Inače, radi se o suhom betonu koji je Point postavio da bi strojevima mogao doći do vrha ulice i sanirati nastali kvar. Ova tvrtka svako malo se pojavljuje na meti splitske javnosti. Posljednjih tjedana “zabriljirali” su intervencijom na pločama na Pjaci, a današnje betoniranje skala u Senjskoj ulici ponovno je neugodno iznenadilo građane.

Nakon ovog slučaja, krajnje vrijeme da Banovina u red dovede gradske koncesionare. Ako već rade za Grad, ne znači da imaju pravo ponašati se kaubojski!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime