Nakon četiri godine samostalne karijere i brojnih singlova, posljednjim singlom “Daleko”, Nikolina Tomljanović zaokružila je cjelinu i izdala svoj prvi samostalni album – “Put po mom”.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, među kojima i brojne HR Top 40 uspješnice – dueti sa Sandrom Bastijančićem “Bit će sve u redu” i “Sentimentalna” te “Neponovljivo” i posljednja “Daleko”, s kojim se ove godine predstavila na Večerima dalmatinske šansone.

Aranžmane potpisuju Neno Belan, Vedran Križan, Robert Funčić, Matej Zec, Darko Terlević i Nikša Bratoš, a većinu pjesama na albumu producirali su Nikolinini dugogodišnji suradnici Neno Belan i Matej Zec, koji su slijedili Nikolinin pop-country pravac.

– Zahvalna sam prije svega Neni Belanu i Vedranu Križanu koji su me svojom izjavom “Ti trebaš snimiti country album” upravo na to i potaknuli. Hvala Jakobu, najboljem suprugu na svijetu i najboljoj kćeri – nema ljepšeg nego kad ti kćer pjevuši tvoje pjesme! Hvala svim suradnicima na velikom povjerenju! – kaže Nikolina Tomljanović.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime