Počinje rekonstrukcija i nadogradnja garaže na Mertojaku: Pročitajte važnu obavijest za vozače

Radovi na samoj garaži će početi nakon završetka radova na privremenom parkiralištu i postavljanju privremene regulacije prometa, te će trajati 5 mjeseci


Iz Gradskog kotara Mertojak izvijestili su o početku izvođenja pripremnih radova na dogradnji, odnosno rekonstrukciji garaže u Ostravskoj ulici.


“Odabrani izvođač radova Lavčević d.d. na dogradnji/rekonstrukciji garaže u Ostravskoj ulici na Mertojaku počinje s pripremnim radovima u svrhu dogradnje garaže.

Planirani početak izvođenja pripremnih radova je 4. prosinca 2019. Pripremni radovi se odnose na pretvaranje košarkaškog igrališta na istočnoj strani Ostravske ulice u privremeno parkiralište kako bi se omogućilo parkiranje automobila za vrijeme izvođenja radova na garaži u Ostravskoj ulici.

Za vrijeme izvođenja radova na garaži bit će potrebno osloboditi istu od parkiranih automobila. Radovi na samoj garaži će početi nakon završetka radova na privremenom parkiralištu i postavljanju privremene regulacije prometa, te će trajati 5 mjeseci.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju” – stoji u obavijesti Gradskog kotara.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime