U nedjelju 11. kolovoza 2019. u 20:30 sati u okviru inicijative “Zajedno za Ninu” u Pridvorju na igralištu pored škole, organizira se folklorni program “Plešemo za Ninu”. Uz KUD „Stjepan Radić“ nastupaju KUD „Čilipi“ i KUD „Vlaho Bukovac“-klapa Ragusavecchia.

Inače, Nina Đivanović, djevojka za čije liječenje i rehabilitaciju je ova inicijativa i pokrenuta, dugogodišnja je članica KUD-a „Stjepan Radić“, domaćina večeri.

Osim folklora i klapske pjesme očekuju vas i dodatni sadržaji. Nakon nastupa druženje će se nastaviti u predivnom ambijentu ispred škole. Stoga se pozivaju svi u Pridvorje, u što većem broju, da budu „Zajedno za Ninu“.

Program „Zajedno za Ninu“ se nakon toga nastavlja u srijedu, 14. kolovoza 2019. velikim koncertom „Crvene jabuke“, grupe Bjelouška i DJ Lucasom u Ljutoj gdje svi zajedno „Pjevamo za Ninu“.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici te na Facebook i Instagram profilu “Zajedno za Ninu”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime