Jučer smo izvijestili o nevjerojatnom događaju koji se zbio u ponedjeljak rano ujutro, oko 5:30 sati u samom centru Splita. Prema informacijama osoba koje su se zatekle na mjestu događaja, jedan muškarac je fizički napao mlađeg turista jer mu je “krivo pogledao djevojku”.

Tijekom napada odgrizao mu je više od pola uha, koje su djelatnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska Hitne pomoći. Iako su prve informacije bile da mu je uho zašiveno, danas smo doznali da mladi Francuz nije bio te sreće te da će zauvijek nositi ružnu uspomenu iz Splita na sebi.

Naime, iz pouzdanih izvora u KBC-u Split, doznajemo da je rana bila takve naravi da je bilo nemoguće zašiti komad uha koji je mladiću odgrizao zasad nepoznati muškarac.

“Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao” – kaže naš sugovornik.

Splitska policija kaže da danas nema nikakvih novih detalja vezanih uz ovaj napad, a podsjetimo se što su nam kazali jučer:

– Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuski državljanin je lakše ozlijeđen, odgrizena mu je lijeva uška.Nakon bolničkog liječenja, otpušten je na kućnu njegu. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem – kazali su iz PU splitsko-dalmatinske. Pozvali su sve građane da se jave na 192 ili u obližnju policijsku postaju ukoliko imaju ikakvih informacija o događaju ili osobi za kojom se traga.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime