Oko 16:55 u Šibenskoj ulici, svega 150 metara od OŠ Kman Kocunar, naoružani i maskirani razbojnik uletio je u prodavaonicu Ribola okolo koje se u tom trenutku nalazilo dosta djece.

Kako doznajemo od svjedoka događaja, razbojnik je uperio pištolj u prodavačicu i ultimativno zatražio novac. Imamo informaciju da se u trenutku pokušaja pljačke uz prodavačice nalazio tek jedan stariji muškarac. Prodavačica je u tom trenutku doživjela šok i u strahu istrčala iz prodavaonice. Kako nije uspio otvoriti registar blagajnu, i doći do plijena, razbojnik je otrčao iz prodavaonice bez novaca.

– Prestravljena sam što se pljačke događaju u neposrednoj blizini škole, likovi s pištoljima jure pokraj djece. Neka od djece su to vidjela, a to nisu scene kakve želimo vidjeti u našem gradu – ispričala nam je šokirala Splićanka koja živi u ovom dijelu grada.

Istaknimo da je trgovina Ribola na Kmanu više od 15 puta bila na meti razbojnika, uglavnom naoružanih pištoljem ili nožem.

Događaj nam je potvrdila Splitska policija.

– Za sada nepoznati počinitelj uz prijetnju oružjem pokušao je počiniti razbojništvo. Približio se registar kasi, no nije ništa otuđio nakon čega je pobjegao. Obavljen je očevid i policijski izvidi su u tijeku, a za počiniteljem se traga.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime