Pismo ogorčene Splićanke: “Mejaše su teškom mukom obranili mještani i pripadnici Torcide”

"Da ne govorim da nas nitko nije došao niti evakuirati, da hidrant na našem dijelu uopće nije radio, a mlaz vode je bio toliko slab da nismo mogli braniti vlastite kuće" - piše naša čitateljica

Na naš redakcijski mail ne prestaju stizati poruke građana Splita koji su velikim dijelom nezadovoljni svime što se dogodilo u gradu i oko grada posljednja dva dana.


Jutros smo pisali o tome kako na Dračevcu za vrijeme požara vatrogasaca uopće nije bilo, pa su građani uzeli “stvar” u svoje ruke.

Vrlo sličan problem očito je postojao na Mejašima. Pismo čitateljice prenosimo u cijelosti:

U galeriji se možete vidjeti stanje na području Mejaša – Stoci. Kao što se može vidjeti iz fotografija, vatra je došla pred kuće koje su teškom mukom obranili mještani i pripadnici Torcide.

Za vrijeme požara plamen je dosezao, po mojoj skromnoj procjeni, barem deset metara. Gorilo je i s druge strane, tako da je na ovom području kuće sa svih strana okružila vatra. Kao što mozžte vidjeti, do ovog dijela grada čak nema ni prave ceste tako da stvarno ne znam nakon što smo svi susjedi pobjegli bojeći se za vlastite živote, kako su vatrogasne postrojbe uopće došle do naših kuća.

Da ne govorim da nas nitko nije došao niti evakuirati, da hidrant na našem dijelu uopće nije radio, a mlaz vode je bio toliko slab da nismo mogli braniti vlastite kuće. Zahvaljujem Vam na pravovremenim informacijima i upucujem srdačne pozdrave.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0