Pijani suprug nožem ubo ženu u leđa pa otišao kod susjeda i rekao da je sama pala na nož?

Policajci su dojavu o smrti dobili nešto prije 13 sati od djelatnika Hitne medicinske pomoći


U Višnjevcu kraj Bjelovara pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, izvijestili su iz bjelovarske policije.


Policija je dojavu o smrti žene dobila od Hitne medicinske pomoći nešto prije 13 sati.

– Sumnjamo na nasilnu smrt, a očevid koji je u tijeku, preuzela je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika – poručili su iz bjelovarske policije.

Sklon alkoholu

Kako neslužbeno saznaje Moj portal, alkoholizirani muškarac nožem je presudio svojoj 62-godišnjoj supruzi. Muškarac je, kako se doznaje, i inače sklon alkoholu.

Prema riječima susjeda, muškarac je suprugu ubo nožem u leđa, a onda otišao kod drugog susjeda i rekao da je žena pala na nož.

– Muškarac je duže vrijeme imao problem s alkoholom zbog čega su se supružnici često svađali, imaju dvije kćeri koje ne žive s njima – rekla je susjeda koja je željela ostati anonimna.Posuđivali novac

I drugi susjedi s kojima su razgovarali kažu kako je muškarac osumnjičen za ubojstvo svoje žene imao ozbiljnih problema s alkoholom i da je stalno od mještana posuđivao novac.

– Poznajem ih iz viđenja. Ona je prije nekoliko mjeseci došla u moju kuću i molila me da im posudim novce jer nemaju što za jesti – rekla je druga susjeda.Više informacija o ovom stravičnom događaju koji je potresao mještane Višnjevca, znat će se nakon što policija i Županijsko državno odvjetništvo naprave svoj dio posla.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
24
Grrr
9
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime